Javite se prije katastrofe!
Proći ćete povoljnije

Računalni sustavi vrhunske kvalitete

Mrežna infrastruktura
Mrežna infrastruktura povećava učinkovitost i produktivnost svake tvrtke, a nakon što se računala umreže, mogu se zajednički dijeliti dokumenti, pojednostavljuje se i pristup internetu, e-mailu, a mogu se i zajednički koristiti pisači te ostali mrežni uređaji.

    Nudimo Vam usluge:
  • Strukturnog kabliranja
  • Konfiguracije i prilagodbe radnih stanica, servera i ostalih uređaja novom okruženju.


Udaljeni pristup dokumentima
Dinamični način poslovanja zahtjeva stalni pristup dokumentima, mailovima i drugim poslovnim podacima bez obzira na vrijeme i mjesto na kojim se klijent nalazi. Ukoliko ima trajni pristup internetu, podaci klijenta mogu biti dostupni s bilo koje lokacije s koje je moguć pristup internetu. Na više načina i sa različitim stupnjem sigurnosti podaci, e-mailovi mogu biti uvijek na dohvat ruke.

Nudimo Vam usluge:
  • Konfiguracija i održavanje Lan-Lan VPN pristupa za povezivanje svih vaših lokacija u jednu homogenu mrežu.
  • Konfiguracija i održavanje Road Warrior VPN pristupa koje omogućava individualni pristup svakog korisnika do vaše korporativne mreže
  • Web mail za pristup vašem e-mail sandučiću sa bilo kojeg mjesta

Savjetodavne usluge
Trebate li savjet koju tehnologiju odabrati, kakvu opremu nabaviti, kako organizirati posao da budete bolji, učinkovitiji, sa novim idejama? Želite li u Vaše poslovanje uključiti softver koji je besplatan i pouzdan? Obratite nam se sa punim povjerenjem za usluge konzaltinga.

Praćenje licenci, licenciranog softvera
Faveo također nudi praćenje isteka licenci, nadogradnje softvera i praćenje IT kapaciteta.

Nabava i prodaja IT opreme
Uz usluge održavanja informacijskih sustava Faveo nabavlja pouzdanu opremu renomiranih svjetskih proizvođača za koju je osiguran garantni rok te brz servis.

Edukacija korisnika
Faveo također nudi pomoć i u edukaciji korisnika, putem telefonske podrške ili tečajeva za korisnike. Tečajevi se održavaju grupno ili pojedinačno u prostoru prema dogovoru, dok se telefonska podrška može dogovoriti po satnici ili paušalom.

Antivirusna i spam zaštita
U današnje vrijeme, vrijeme mreža, interneta, e-maila, nemoguće je održavati informatičke sustave bez antivirusne i drugih vrsta zaštite. Faveo klijentima preporučuje antivirusnu zaštitu pouzadnih svjetskih proizvođača, te nudi mogućnost da održava već postojeći sustav zaštite.

Backup podataka
Backup predstavlja spremanje podataka kako bi u slučaju, gubitka, brisanja ili kvara na tvrdome disku, podaci ne bi bili izgubljeni zauvijek. Zaštita podataka je definitivno najvažniji segment za poslovanje. Backup se organizira na način koji je prilagođen poslovanju klijenta, količini podataka, vremenskom periodu izmjene podataka,a prati ga i „Restore“ odnosno povratak podataka iz Backupa.

Spašavanje podataka
Namjerno na mjestu ispod backupa. Kada stvari krenu po zlu, a ne prema planovima, upitate se postoji li ikakva mogućnost za spas podataka. Imamo pouzdanog partnera koji je vrhunski osposobljen sa vrlo sofisticiranom opremom i dugogodišnjom praksom za spas podataka. Naš poslovni partner DataSector za profesionalno spašavanje podataka.

Arhiviranje podataka Podatke koje klijent ne upotrebljava svakodnevno, a postojii minimalna mogućnost da bi ih zatrebali u budućnosti, potrebno je arhivirati. Ovisno o potrebama klijenata, izvedba arhiviranja se može organizirati na više načina.

Uređaji trajnog napajanja Zbog nepravilnog rada, odnosno ispadanja gradske naponske mreže, računala su izložena električnim šokovima koji mogu uzrokovati kvarove kao i iznenadna gašenja informatičke opreme kod kojih dolazi do gubitka poslovnih podataka. Uređaji trajnog napajanja uklonit će takve pojave, a u slučaju prekida električne energije, omogućiti da dokumente pohranite prije gašenja računala.