Trebate brzu i kvalitetnu realizaciju?
Spremni smo vam ispuniti želje

Projekti

Od malih aplkacija koje su prilagođene baš nekom dijelu vašeg poslovanja, preko većih web sustava za prezentaciju i poslovanje, do projekata koji su glavni nosioci profita u Vašoj tvrtki.
Za nabrajanje tehnologija koje koristimo nema smisla jer je to poduži popis, a i svakim danom nastojimo biti u korak sa novim tehnologijama.

Neki naši projekti

Jukebox.hr Personalizirani internet radio
Od samoga početka planiranja, razvoja, testiranja i implementacije pa do danas uz održavanje i podršku korisnicima, kao i budući razvoj kako bi omogućili sve bolju uslugu, podrška smo tvrtki Internet radio d.o.o.

Jukebox.hr je Internet radio postaja različitih glazbenih žanrova objedinjenih unutar jedne Internet stranice s ciljem besplatne usluge slušanja Internet radija i prilagođavanja širokom krugu slušatelja prema njihovim osobnim željama i preferencijama uz dnevni 'update ' novih hitova. Za potrebe korporativnih klijenata razvijen je koncept "personaliziranog radija" koji se glazbeno i vizualno prilagođava image-u kompanije te na taj način u potpunosti prati vodeće svjetske trendove. Posjeti

IT podrška
Koliko Vam se puta dogodilo da pokušavate riješiti probleme sa računalom umjesto da obavljate posao ključan za poslovanje Vaše tvrtke? Vaš sistem ne radi, ili radi sa kontinuiranim poteškoćama? Faveo će Vaš informacijski sustav pretvoriti u ključno oruđe za poslovanje, istovremeno uklanjajući poteškoće upotrebe samog sustava.

Faveo se specijalizirao za cjelokupna informatička rješenja, malih i srednje velikih tvrtki do 70 zaposlenih. Korištenjem naših usluga koje Faveo pruža smanjuju se troškovi upotrebe informatičke tehnologije te ujedno povećava produktivnost klijenata. Paleta usluga koje Faveo nudi zamišljena je s ciljem da zadovolji sve informatičke potrebe klijenata. Savjetodavne usluge klijentima omogućit će im uvid u stanje infromacijskog sustava te dati bolju sliku daljnjeg razvoja IT sustava prilagođenog Vašim potrebama.